top of page

Øjenbehandlinger - især AMD

Hvad er AMD?
AMD står for Aldersrelateret Makula Degeneration, som før i tiden blev kaldt øjenforkalkning. AMD er en sygdom som især rammer ældre mennesker, hvor synet bare bliver dårligere og dårligere, og som der ikke rigtig findes en operation eller anden behandling for. Derimod har det vist sig, at et enestående akupunktursystem kan forbedre synet markant og redde mange fra et liv med næsten blindhed.
Hvilket akupunktursystem er der tale om?
Folkene bag acunova har siden 1987 udviklet et specielt "øjenprogram" der især retter sig mod mennesker med AMD. Det er nu så velset rundt om i verden, at der laves kurser i hele verden til akupunktører og øjenlæger. Selv på kinesiske øjenhospitaler har de lært at bruge acunova til deres øjenpatienter, og der er som det sidste nye blevet lavet et samarbejde mellem Kina, Danmark og Norge, for at undersøge effekten af øjenprogrammet endnu mere.
Hvordan foregår behandlingen?
Øjenprogrammet fungerer således at man skal have 2 x akupunktur om dagen med en times mellemrum, og det skal man i to uger i træk fra mandag til fredag, hvilket bliver til 20 gange akupunktur på 2 uger. Det SKAL være intensivt for at have den bedste effekt. Vi tjekker synet fra start, efter en uge og tilsidst efter 2 uger. Derefter fortsættes med akupunktur en eller to gange om ugen, indtil synet ikke rykker sig mere.
Kan Acunova øjenprogrammet behandle andre øjenlidelser end AMD?
Ja det kan det! Som for eksempel blodpropper i øjet, øjenlidelser i forbindelse med diabetes, Retinitis Pigmentosa (kikkertsyn) og mange andre. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig med din øjensygdom.

bottom of page