top of page

Vi tilbyder disse kropsbehandlinger:

Fysiurgisk massage:

Her kommer vi i dybden i dine ømme muskler. Afhjælper muskelskader, myoser, hold i ryg/nakke/lænd, spændingshovedpine og andre gener. Vi vil typisk holde os indenfor et afgrænset område f.eks. øverste del af ryggen eller lænden, alt efter hvor din smerte sidder. Udover at afhjælpe ømme muskler har denne massageform også en afslappende virkning på dine muskler. Der kan forekomme ømhed alt efter hvor spændte dine muskler er, men ikke mere end at det er til at holde ud.

Fascieløsning og Muskel Energi Teknik (MET) - kun i Søborg:


Disse to behandlingsformer er typisk inkluderet under en behandling ved behov, og begge metoder er meget blide behandlingsmetoder.
Fascier findes i flere lag i kroppen, for eksempel er musklerne pakket ind i fascier. Fascierne forbinder hele kroppen fra top til tå og er i mange tilfælde stramme, så bevægeligheden er hæmmet, og skævheder i kroppen opstår. Ved at strække og blødgøre fascierne, bliver alle kroppens "elastikker" mere fleksible, og muskler og sener har bedre muligheder for at finde deres naturlige balance. Typisk starter jeg alle massager med fascieløsning, hvor jeg mener der er behov.
MET er en metode, hvor du som kunde selv aktivt deltager. Vi får sammen, på en meget blid måde, effektivt løsnet op i muskler og led ved at vi arbejder med kroppens motoriske og sensoriske nervesignaler, og derved udnytter kroppens helt eget potentiale til harmoniske muskler.

Neuromuskulær Terapi - kun i Søborg

Er en helhedsbehandling og en blanding af zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen. Der bruges en speciel teknik som anvendes på bestemte muskelpunkter, hvor nerverne sender impulser direkte ind i musklen, som giver signal til hjernen om at lade musklen slappe af øjeblikkeligt, hvilket kan give en øjeblikkelig lindring af diverse smerter i kroppen.
Behandlingen varer 45-60 minutter, og kan virke lidt hård, da musklerne på en måde bliver "smuttet", og der kan være ømhed bagefter. Men til gengæld kan man mange gange føle en øjeblikkelig lethed i kroppen efter behandlingen, og behandlingen kan være mere effektiv end en almindelig fysiurgisk massage.
Det kan være en god idé at lave et forløb med 3-5 behandlinger med en uges mellemrum, eller man kan skiftevis tage en Neuromuskulær Terapi behandling, og ugen efter en massage eller akupunkturbehandling og på den måde kombinere det bedste fra forskellige behandlingstyper.
Du skal være klædt i træningstøj (t-shirt, tights eller andre lange og lette bukser, og gerne have nogenlunde rene fødder)

Zoneterapi
Warm Up on the Beach
Genopretning af skævheder i bevægeapparatet:


Sammen med den fysiurgiske massage, bruger vi teknikker fra Kranio-Sakral Terapien, som er en meget blid form for behandling, og med meget stor virkning. Vi bruger denne form til at genoprette diverse skævheder i blandt andet nakke, kæber og uens benlængde, som kan give spændingshovedpine eller smerter i de berørte områder. Når dysfunktioner i bevægeapparatet på denne måde fjernes, bliver massagebehandlingen meget mere effektiv

Wellnessmassage:


Er en overfladisk massage hvor vi masserer kroppens øverste muskellag. Her arbejdes meget med lange, flydende strøg uden nogen form for smerte. Dette er massagen at vælge, hvis du har haft  en hektisk uge på arbejdet, eller hvis du bare generelt trænger til at forkæle dig selv.

Japansk Lifting med et touch - en vanvittig lækker ansigtsbehandling!

En afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, som også kaldes et naturligt ansigtsløft. Japansk Lifting er en bestemt form for ansigtsmassage som får ansigtets muskler til at slappe af, hvilket har en foryngende effekt på huden, og føles himmelsk og meget afstressende. For at gøre behandlingen endnu mere effektiv,  stimuleres også helt bestemte rynkepunkter og afbalancering af meridianbaner (kroppens energibaner), samt massage af  organzoner i ansigtet. Der bliver brugt de dejligste produkter, spækket med fugt fra aloe vera og andre gode ting, samt den helt specielt egnede koldpresset økologisk hybenkerneolie, som er kendt for sin regenererende og opbyggende effekt på huden.
Behandlingen indeholder 2 forskellige ansigtsmasker, dybdegående og afslappende massager af ansigtet, hovedbundsmassage, lymfedrænage af ansigt, nakke/skulder/arm/hånd-massage, lækre olier, ansigtsserum, øjencreme, ansigtsstimulering med himalaya saltsten samt stimulering af vigtige afbalancerende punkter på resten af kroppen.
Dette er nok vores mest skattede wellnessbehandling, netop fordi det er meget mere end en wellnessbehandling - her får du virkelig alt hvad din krop har brug for i en behandling, og du vil se og føle en forskel allerede efter første behandling.

Japansk armbånd

Aromaterapi og - massage med ansigtskur - kun i Frederiksværk

Aromaterapi og -massage er en metode til stimulering af krop og sind ved hjælp af naturlige, rene æteriske olier. Aromaterapi har været anvendt i århundreder til at øge dit velvære ved at skabe balance og harmoni mellem krop og psyke.

Ved aromamassage trænger de æteriske oliers indholdsstoffer ind gennem huden, og transporteres rundt i hele kroppen. Jeg bruger især olier som fremmer generel velvære og afslapning. Denne del af behandlingen varer ca. 30 minutter.

Ansigtskuren varer ca. 60 minutter og du vil opleve en dybderensende og fugtgivende behandling, som virkelig forkæler dit ansigt. Du får en afrensning af ansigtet, en exfoliering, en bio-cellulosemaske, serum, øjencreme og en ansigtscreme, som er specielt udvalgt til din hudtype.

Det er 100% afslapning og wellness, og perfekt til at koble lidt ud fra en hektisk hverdag.

Aromatheapy Olier

Hot Stone Massage - kun i Søborg:


En behandling på halvanden time, hvor grundelementet er de varme lavasten. Disse ligges på kroppen, og jeg masserer hele kroppen med de varme sten. Stenenes varme og tyngde virker meget afslappende, og du vil få fornemmelsen af "at synke ned i briksen" og komme ned i det absolut laveste gear muligt.
Denne massageform er ikke så dybdegående som den fysiurgiske massage, men dybere end wellnessmassagen.
Hot Stone massagen er for dig der har svært ved at slappe 100% af, og måske går og er småstresset hver dag.

bottom of page