Min klinik i Frederiksværk

Massageriet AcuNord i Halsnæs drives af Nicolai Hedelund, som er uddannet procesmassør® fra AT Work® på Frederiksberg og MasterAkupunktør fra Akupunktur Universitetet i Aulum. Massageriet AcuNord startede op med en klinik i privaten i Hundested. I november 2012 flyttede Massageriet AcuNord til Frederiksværk for at blive en del af Frederiksværk Velværecenter. Fra oktober 2013 flyttede Massageriet AcuNord til Kirkegade for at danne klinikfællesskab med Klinik Den Gamle Gård og SenseMe. I September 2017 flyttede Massageriet AcuNord for sig selv i nye større omgivelser på Havnevej 1, hvor jeg - udover massagen - har endnu bedre mulighed for at hjælpe med akupunktur.

Massageriet AcuNord tilbyder dybdegående massage, sportsmassage, afslappende wellnessmassage, akupunktur samt kropsterapi.


Massageriet AcuNord glæder sig til at byde dig velkommen i klinikken på Havnevej 1 i Frederiksværk, hvor vi kan få en snak om netop det forløb, der passer dig bedst.

Massageriet AcuNord tilbyder også aftaler med firmaer, fitnesscentre og sportsklubber.

Massageriet AcuNord kører også ud til hjemmebehandlinger i hele Halsnæs.

På baggrund af Regeringens seneste restriktioner for at få nedbragt smitten med coronavirus, er Massageriet AcuNord midlertidigt lukket frem til d. 7/2-2021. Det er muligt at booke tider fra d. 8/2-21 og frem på min onlinebooking. Du finder linket her.

Heldigvis er Hedelund Aloe Vera ikke ramt af lukningen, da langt de fleste aktiviteter kan foregå uden at vi står ansigt til ansigt med vores kunder. Alle vores produkter kan købes online i vores webshop. Hvis du bor i Halsnæs kommune leverer vi produkterne lige udenfor døren, eller man kan hente dem efter aftale på vores private adresse. Bor du udenfor Halsnæs kommune sender vi produkterne til dig.

Massageriet AcuNord har åbent hele dagen alle hverdage og enkelte lørdage. Enkelte ændringer kan dog forekomme.

Læs Massageriet AcuNordss seneste nyhedsbrev. Her kan du blandt andet læse at jeg er blevet Registreret Alternativ Behandler (RAB) i massage. Du kan også læse om Massageriet AcuNords nye underafdeling og en kommende fødselsdagsfest. Du kan læse nyhedsbrevet her

Se desuden Massageriet AcuNords side på facebook: Massageriet på facebook


Massageriet AcuNord er medlem af Dansk Akupunktur Union og Dakobe

Massageriet i Søborg, Augustvej 60, 2860 Søborg, telefon 22852233, mail inger@massageriet.dk
Massageriet i Frederiksværk, Havnevej 1, 3300 Frederiksværk, telefon 40385599, mail nicolai@massageriet.dk