top of page

Min klinik i Frederiksværk

Massageriet AcuNord i Halsnæs drives af Nicolai Hedelund, som er uddannet procesmassør® fra AT Work® på Frederiksberg og MasterAkupunktør fra Akupunktur Universitetet i Aulum. Massageriet AcuNord startede op med en klinik i privaten i Hundested. I november 2012 flyttede Massageriet AcuNord til Frederiksværk for at blive en del af Frederiksværk Velværecenter. Fra oktober 2013 flyttede Massageriet AcuNord til Kirkegade for at danne klinikfællesskab med Klinik Den Gamle Gård og SenseMe. I September 2017 flyttede Massageriet AcuNord for sig selv i nye større omgivelser på Havnevej, hvor jeg - udover massagen - har endnu bedre mulighed for at hjælpe med akupunktur. Juni 2022 er jeg rykket videre til nye lokaler på Torvet 29, hvor jeg  stadigvæk ligger helt centralt i byen, nu uden larm fra hovedvejen.

 

Massageriet AcuNord tilbyder dybdegående massage, sportsmassage, afslappende wellnessmassage, akupunktur samt kropsterapi.


Massageriet AcuNord glæder sig til at byde dig velkommen i klinikken på Torvet 29 i Frederiksværk, hvor vi kan få en snak om netop det forløb, der passer dig bedst.

 

Massageriet AcuNord tilbyder også aftaler med firmaer, fitnesscentre og sportsklubber.

Massageriet AcuNord kører også ud til hjemmebehandlinger i hele Halsnæs.

Massageriet AcuNord har åbent hele dagen alle hverdage og enkelte lørdage. Enkelte ændringer kan dog forekomme.

Nye Priser: Pr. 1/1-2024 vil der komme en regulering af Massageriet AcuNords priser. De nye priser er opdateret under priser. Resten af 2023 fortsætter vi med de nuværende priser.

Læs Massageriet AcuNords seneste nyhedsbrev. Du kan læse nyhedsbrevet her

Se desuden Massageriet AcuNords side på facebook: Massageriet på facebook


Massageriet AcuNord er medlem af Dansk Akupunktur Union og Dakobe

bottom of page