top of page

Personalegode næsten uden omkostninger

Massageriet tilbyder massage til dine medarbejdere. En kontoransat risikerer at få ondt i ryg, nakke, skuldre og arme af stillesiddende arbejde, mens en maskinarbejder risikerer at få ondt i arme, ryg, lænd og ben af gentagne bevægelser. Ømme og trætte muskler nedsætter produktiviteten og genererer flere sygedage. Massage gør muskler mere smidige og giver en generel velvære. Det betyder større overskud i hverdagen, hvilket igen gavner effektiviteten.

Massageriet tilbyder følgende:

Massage på arbejdspladsen eller i min klinik i Frederiksværk


Prisen er 600 kr. pr. time.
Jeg vil typisk massere 1-2 medarbejdere i timen.

  • Betaler dit firma for massagen, kan du fratrække det før skat

  • Vælger du en sundhedsordning, fratrækker dit firma massageudgifterne i medarbejderens bruttoløn

  • Nogle firmaer vælger at give deres medarbejdere fri til massage i arbejdstiden i min klinik. Til gengæld betaler medarbejderen selv massagen

 

Massage på arbejdspladen kræver at jeg kan få stillet et lokale på minimum 10 km2 til rådighed. Alt efter dine ønsker kan jeg komme forbi så ofte du ønsker. Det kan være alt fra 1-2 gange om ugen, hver 14. dag eller en gang om måneden af 3-5 timers varighed pr. gang. Det er op til dig.

Der er mulighed for at lave massagesessioner af kortere eller længere varighed efter aftale.

Betaler dit firma for udgifterne, kan det fratrække udgiften før skat. Vælger du en sundhedsordning hvor medarbejderne skal betale for massagen, kan de med dit firmas hjælp fratrække massageudgifterne i bruttolønnen. Dette kræver at medarbejderne modtager et fast antal behandlinger pr. måned, og at der fratrækkes et fast beløb pr. måned.

bottom of page