top of page

Det siger kunderne:
(Vil du se flere udtalelser om behandlinger så tjek facebooksiden "Massageriet i Søborg")

Inger, du har virkelig hjulpet mig. Jeg tror næsten ikke, at det er sandt. Hver morgen jeg vågner er der intet at mærke til min allergi. Det er oprigtig en hel ny oplevelse for mig. Lige nu er tallet for birkepollen meget højt, hvilket jeg normalt ville reagere på med det samme - men intet! Tusind tusind tak. Siden jeg var barn, har jeg døjet voldsomt med allergi gennem hele sæsonen. Du har formået, at fjerne den. Jeg er dig evig taknemlig. Mit behandlingsforløb hos dig startede, da pollen sæsonen var startet. Det til trods, har din kundskab og viden inden for akupunktur alligevel hjulpet mig af med min allergi.
Mvh Jørn

Efter at jeg i flere år har døjet med oppustet mave efter måltider spurgte jeg Inger om det var noget hun kunne hjælpe mig af med....."Lad os prøve" var Ingers svar og efter 4-5 akupunktur behandlinger af min mave og skinneben har jeg ikke oplevet mig oppustet efter måltider...skønt...og som sidegevinst har jeg oplevet en anderledes stærk energi og styrke i hele min krop.

Mvh Lise

Efter mere end fire år med nervebetændelse i begge ben, to MR-skanninger, VEP, MEP, nerveledningsundersøgelser samt møder med fjorten forskellige læger først på Hillerød dernæst Rigshospitalet var jeg ved at give op........lægerne kunne ikke behandle mig, de kaldte det en ukendt infektion ? Mine ben "sov" det føltes som at gå på vat, jeg havde smerter konstant og kunne gå i max 30 min. hvorefter mine ben var kolde og hævede voldsomt. Jeg havde indstillet mig på at min livskvalitet var forringet, at alt skulle planlægges anderledes og at jeg måtte give mig selv pauser i hverdagen.
I januar 2015 starter jeg så akupunktur hos Inger og efter fire-fem behandlinger
- mærker jeg nu mine ben igen :-)
- min balance er forbedret, skal ikke længere støtte mig til væggen når shampoen skylles ud :-)
- jeg kan gå to timer i skoven med hunden :-) uden at være træt bag efter
- min psoriasis er forbedret :-)
Jeg er SÅ GLAD :-) Det er fantastik igen at gå uden smerter og nu kan jeg mærke når der knækker en gren under mine fødder :-)
Kan VARMT anbefale Inger, hun er fantastisk dygtig !
Mvh Helle

Det er lykkedes Inger via akupunktur at få bugt med mine gener fra slidgigt i tæerne, så jeg nu kan dyrke crossfit og løbe uden at det hævner sig på mig dagen derpå. Det tog nogle behandlinger hvor vi prøvede os frem, men det lykkedes, og i modsætning til tidligere, kan jeg nu tage del i samtlige øvelser, og behøver ikke at "stå over" til crossfit. Det er rigtig dejligt!!

Jeg har samtidig også benyttet mig af et par massage-behandlinger hos Inger, og kan også varmt anbefale dette. Der bliver gået godt i dybden, og der bliver løsnet godt op for "problemerne".
Mvh Jacob

Jeg har aldrig oplevet en bedre massør end Inger, hun samarbejder med musklerne på helt unik vis, hun kan sit stof og er ikke mindst et yderst behageligt menneske. Mine absolut bedste anbefalinger!
Mvh Hannamei

bottom of page