top of page

Traditionel Kinesisk Akupunktur

Hvad er Traditionel Kinesisk Akupunktur?
Kinesisk akupunktur (TCM) bygger på en mere end 1000 år gammel lægevidenskab fra Østen, udviklet og afprøvet igennem mange generationer. Der tænkes anderledes holistisk i forhold til den vestlige tankegang, og akupunktursystemet bygger på energibaner, også kaldet meridianer, der løber inde i menneskets krop. 
Hvordan virker det?
Ved hjælp af nåleindstik på forskellige punkter der ligger på meridianerne, sørger akupunktøren for at skabe et flow, så kroppen selv kan fjerne blokeringer og kommer i balance igen, og dermed reparere sig selv igen.
Her bruges flere nåle end i Acunova, til gengæld flyttes der ikke ligeså meget rundt på nålene.
Når vi bruger TCM, tager behandlingen nogle gange lidt længere tid end en time, hvilket har noget at gøre med energiens vej gennem meridianerne. Ting tager den tid ting tager! :-) 
Hvad behandler vi typisk med TCM?
Typisk behandler vi lidelser i organerne, som for eksempel: mave- og underlivsproblemer, hudproblemer, hormonelle lidelser, kredsløbsforstyrrelser. Men også lidelser der bunder i stress behandles ofte med TCM

Vores læremester i TCM Tommy Iversen:
Tommy Iversen, er én af de kun 12 traditionelt uddannede akupunktører, som er oplært af den direkte efterkommer af hoflægen for den sidste kinesiske kejser.
Tættere på de oprindelige kilder kan man næsten ikke komme!
Det har været meget lærerigt og et stort privilegium at få chancen for at uddanne sig hos Tommy, og vi føler os derfor også ganske særligt godt rustet til at behandle vores kunder med TCM.

bottom of page